Dne 27. 01. 2021 Tehnološki park Ljubljana, član SRIP Zdravje – medicina, skupaj s Tovarno podjemov, ob podpori Slovenskega podjetniškega sklada, organizira ScaleUPgrade konferenco.
Konferenca bo naslovila izzive dela od doma ter z gosti mednarodnih hitrorastočih podjetij pogled usmerila tudi v prihodnost ter iskala dobre prakse in rešitve.

Vabljeni na ScaleUPgrade konferenco, ki bo v celoti posvečena aktualni temi –  izzivom dela od doma oziroma kakšna prihodnost dela se nam sploh obeta. Predstavljena bo skozi različne panoge in strukture podjetij.

Namenjena je scale-upom – tehnološkim, mednarodno konkurenčnim, prodornim in hitrorastočim podjetjem. Dogodek je seveda odprt in zanimiv tudi za start-upe, ki bodo v tej fazi v prihodnje, korporacije in podporna okolja za podjetništvo, ki se želite seznaniti s praktičnimi primeri in izzivi dela v prihodnosti.

TEMATIKA

Spoznali boste:

  • S kakšnimi vse izzivi se srečujejo vsa podjetja od leta 2020 zaradi epidemije,
  • katere so najboljše rešitve podjetij za vodenje ekip, ki delajo na daljavo,
  • ali se bo delo kot smo ga poznali do sedaj sploh kdaj vrnilo nazaj,
  • trendi dela oz. kako se na delo v prihodnosti pripravljajo največja podjejta,
  • katere branže so v razcvetu, v katere lahko pristavite svoj košček sestavljanke,
  • povezali se boste lahko z novimi ljudmi ter z njimi debatirali in si pomagali reševati podobne izzive, kar je tudi namen ScalUPgrade skupnosti.

Dogodek bo potekal on-line preko aplikacije Zoom. Povezavo do dogodka prejmete dan pred dogodkom, obvezna pa je prijava na dogodek TUKAJ.

Program konference in ostale informacije so na voljo na spletni povezavi TUKAJ.