Dne 27. 01. 2021 Tehnološki park Ljubljana, član SRIP Zdravje – medicina, skupaj s Tovarno podjemov, ob podpori Slovenskega podjetniškega sklada, organizira ScaleUPgrade konferenco.
Konferenca bo naslovila izzive dela od doma ter z gosti mednarodnih hitrorastočih podjetij pogled usmerila tudi v prihodnost ter iskala dobre prakse in rešitve.

Vabljeni na ScaleUPgrade konferenco, ki bo v celoti posvečena aktualni temi –  izzivom dela od doma oziroma kakšna prihodnost dela se nam sploh obeta. Predstavljena bo skozi različne panoge in strukture podjetij.

Namenjena je scale-upom – tehnološkim, mednarodno konkurenčnim, prodornim in hitrorastočim podjetjem. Dogodek je seveda odprt in zanimiv tudi za start-upe, ki bodo v tej fazi v prihodnje, korporacije in podporna okolja za podjetništvo, ki se želite seznaniti s praktičnimi primeri in izzivi dela v prihodnosti.

TEMATIKA

Spoznali boste:

  • S kakšnimi vse izzivi se srečujejo vsa podjetja od leta 2020 zaradi epidemije,
  • katere so najboljše rešitve podjetij za vodenje ekip, ki delajo na daljavo,
  • ali se bo delo kot smo ga poznali do sedaj sploh kdaj vrnilo nazaj,
  • trendi dela oz. kako se na delo v prihodnosti pripravljajo največja podjejta,
  • katere branže so v razcvetu, v katere lahko pristavite svoj košček sestavljanke,
  • povezali se boste lahko z novimi ljudmi ter z njimi debatirali in si pomagali reševati podobne izzive, kar je tudi namen ScalUPgrade skupnosti.

Dogodek bo potekal on-line preko aplikacije Zoom. Povezavo do dogodka prejmete dan pred dogodkom, obvezna pa je prijava na dogodek TUKAJ.

Program konference in ostale informacije so na voljo na spletni povezavi TUKAJ.

Večna pot 113
1000 Ljubljana

01 4798 008

info@sis-egiz.eu