Regionalna razvojna agencija Ljubljanske urbane regije (RRA LUR), članica SIS EGIZ in SRIP Zdravje – medicina, je objavila drugi javni razpis za vključitev v projekt Podjetno nad izzive v Ljubljanski urbani regiji (PONI LUR), katerega glavni cilj je, da udeleženci programa tekom usposabljanja osvojijo vsa potrebna znanja in veščine za uspešen in učinkovit razvoj svoje ideje ter zagon novega podjetja. RRA LUR v okviru projekta zagotovi podporno podjetniško okolje, v katerem lahko udeleženci uspešno razvijejo in realizirajo lastne poslovne ideje.

Z aktualnim razpisom bo priložnost za razvoj svoje podjetniške ideje dobilo novih 12 udeležencev, ki bodo pridobivali ključna znanja, ki so nujna za uspešen razvoj poslovnih idej. V času programa se bodo tako pod mentorstvom različnih vrhunskih strokovnjakov in uspešnih podjetnikov izobraževali na različnih področjih podjetništva, ki jih ob vstopu na samostojno podjetniško pot potrebujejo.

V projekt se lahko vključijo osebe s poslovno idejo, ne glede na starost, stopnjo izobrazbe ali status brezposelne osebe. Pogoj je, da imajo kandidati prijavljeno stalno ali začasno bivališče v bivališče v eni od 26 občin Ljubljanske urbane regije ter da lahko pred pričetkom podpišejo pogodbo o zaposlitvi za določen čas štirih mesecev. Udeleženci se bodo v projekt vključili predvidoma s 1. 3. 2021.

Rok za prijavo na javni razpis je 29. 01. 2021.

V četrtek, 21. 01. 2021, bo ob 10:00 v veliki sejni sobi, Stavba B, Tehnološki park 19, 1000 Ljubljana oziroma v primeru podaljšanja ukrepov preko video-povezave Zoom, potekala predstavitev projekta in prijave na razpis. Na informativni dan se morate obvezno prijaviti preko spletnega obrazca TUKAJ.

Več informacij o Javnem razpisu PONI LUR – 2. skupina je na voljo na spletni strani TUKAJ.