Aktivne in zdravo starajoče se skupnosti so bile vedno prostor za izmenjavo znanja mnogih strokovnjakov z vse Evrope. Mreža Innovation for Active and Healthy ageing je poletno sezono odprla z mesecem dobrih praks, ki bo potekal od 11. 6. do 11. 7. Namen meseca dobrih praks je zajeti najboljše projekte v mreži zdravega in aktivnega staranja, hkrati pa s tem konzorciju zagotoviti dragocene informacije o oblikovanju in izvajanju dobrih praks.

Vabimo vse svoje člane, da med 11. 6. in 11. 7. objavite vaše dobre prakse v mreži AHA – objave se zbirajo na platformi Futurium. Trije udeleženci, ki bodo objavili svoje dobre prakse bodo nato povabljeni, da svoja dela predstavijo tudi na enem od naših seminarjev.

Kako lahko sodelujete?

1. Prepričajte se, da imate račun Futurium in se prijavite v enega od njegovih podforumov o aktivnem in zdravem staranju (dostop do Futuriuma tukaj).

2. Objavite svoje dobre prakse v rubriki Najboljše prakse. Priporočljivo je upoštevanje napotkov za objavo (dolžina – 10 vrstic; raven TRL razvite rešitve; kje, kdo in kako je bila rešitev ustvarjena, preizkus in uvedba; povezava do celotnih informacij, videa ali drugega grafičnega gradiva).

3. Uporabite hashtag IN4AHA (#IN4AHA).

S skupnimi močmi lahko identificiramo najboljše prakse in jih prenesemo v svet!

Vabljeni k sodelovanju.