Naše člane obveščamo, da bo letos potekal (že) drugi teden aktivnega in zdravega staranja  (The European Week of Active and Healthy Ageing), ki bo potekal virtualno, in sicer med 18. in 21. oktobrom.

Letos boste zainteresirani imeli priložnost razstaviti svoje rešitve – in sicer v virtualnem razstavnem prostoru. Če je to nekaj, kar vas zanima, vas vabimo, da si več informacij preberete spodaj.

Vsi projekti, ki jih financira AAL program, so upravičeni do brezplačnega razstavnega prostora, kjer boste razstavljalci lahko predstavili svoj najnovejše rešitve. Tekom razstavljanja bodo tudi možnosti za povezovanje in organizacijo srečanj s sedanjimi in novimi partnerji po vsej Evropi.

Vsi, ki se boste prijavili na dogodek, boste prejeli virtualno stojnico, ki predstavlja vašo rešitev AAL in možnost, da BREZPLAČNO organizirate srečanja z udeleženci.

Prijavite se lahko preko obrazca tukaj . Rok za oddajo prijav je 1. avgust, število prijav je omejeno.  Za dodatna vprašanja pišite na communication@aal-europe.eu