Štajerska gospodarska zbornica (ŠGZ) vabi na brezplačno izobraževanje in usposabljanje “Energetska učinkovitost MSP-jev in drugih subjektov”, hkrati pa vabi tudi k sodelovanju kot pilotno podjetje, v okviru projekta EU SMEmPOWER Efficiency.

Udeleženci bodo pridobili nova znanja, se seznanili s primeri dobrih praks za izboljšanje upravljanja z energijo, rabe energije in zmanjšanja stroškov ter imeli možnost s pomočjo strokovnjakov pripraviti projektne predloge, s katerimi bodo lahko kandidirali na razne javne razpise v letu 2022 in nadalje. Upravljanje z energijo je ključnega pomena pri prehodu v trajnostno, zeleno in krožno gospodarstvo, s čemer se prispeva k zmanjšanju ogljičnega odtisa in vplivu na podnebne spremembe, kar je primarni cilj  EU in Slovenije .

Pričetek programa izobraževanja in usposabljanja: 17. januarja  2022, ob 12.00 preko spletne platforme ZOOM.

Izvajalec programa: strokovnjaki s Fakultete za strojništvo, Univerze v Ljubljani.

Spletne prijave udeležencev se zbirajo na: https://www.stajerskagz.si/izdelek/brezplacno-usposabljanje-za-vecjo-energetsko-ucinkovitost-msp-jev-in-sodelovanje-kot-pilotno-podjetje/ do 12. januarja 2022.

Več o programu in namenu usposabljanja in sodelovanja kot pilotno podjetje – v priloženem vabilu in programu usposabljanja ter o projektu: https://smempower.com/