V sklopu delovanja v Twin’s International MultiHelix clustru (https://www.multihelix.se/TIM) vas pred poletnim oddohom želimo informirati o tekočem dogajanju.

V zvezi z referenčnim forumom Galicia BioDays, ki bo potekal 22. in 23. septembra 2022 v Španiji posredujemo predstavitveno brošuro od dogodku. Dosegljiva je na tej POVEZAVI. Galicia Biodays je prvi forum – stična točka za vse deležnike na področju biotehnologije in znanosti o življenju. Predstavlja dobro okolje za navezovanje novih stikov z raziskovalci, investitorji, industrijo ter ustvarjanje sinergije novih razvojnih projektov ter poslov.
Namen foruma je prikazati aktualne trende s področja biotehnologije – preko konferenc, delavnic in mreženja.

Posredujemo tudi informacijo oz. predstavitev možnosti mednarodnega programa članstva v japonskem Shanon iPark-u. Člani TIM-a imajo možnost 60% popusta pri vključitvi v program – vendar le do konca avgusta 2022! Več informacij na tej POVEZAVI.
Vizija: Socialna implementacija inovativnih idej
Poslanstvo: Zgraditi ekosistem znanosti o življenju, ki je odprt svetu

Za konec posredujemo še predstavitev SuperEcosystem s Kuopia (Finska), ki se bo TIM Mulihelixu pridružil 1. septembra 2022. Predstavitev je dosegljiva TUKAJ.