Projekt IN-4-AHA se približuje zaključni fazi, potem ko smo več kot 18 mesecev z ostalimi evropskimi partnerji sodelovali pri podpori digitalnih inovacij za aktivno in zdravo staranje. Naleteli smo na številne priložnosti in izzive, povezane s trenutno politično sitaucijo in okoljem, v katerem delujejo evropski deležniki AHA. Nestrpno čakamo, da bomo lahko svoja spoznanja delili z vami, in sicer na zaključni konferenci projekta IN4AHA, ki se bo zgodila 7. 12. 2022 v hibridni obliki (na kraju samem v centru Arvo Pärt v Laulasmaa v Estoniji in na spletu prek prenosa v živo).

Trenutno se ekipa, ki organizira dogodek, močno trudi s potrditvijo govorcev in potrditvijo programa konference.

Po uvodnih besedah uglednih gostov in pregledu projekta IN4AHA vas bomo v treh sejah popeljali skozi naše delo v zadnjih dveh letih, s poudarkom na obravnavanih izzivih in rešitvah, ki jih ponuja IN4AHA konzorcij (npr. modeli, analize itd.) in s tem povezana priporočila. Pogovarjali se bomo o evropski investicijski pokrajini AHA, ocenjevanju inovativnosti, osredotočenosti na personaliziran model nudenja oskrbe, pomoči, zdravstvenih storitev, o pomembnosti zdravstvenih podatkov in še veliko več!

Rezervirajte svojo vstopnico (na spletu ali na kraju samem) preko klika na povezavo in na spletni strani preverite, kateri govorci so že potrjeni.

Več informacij sledi.


 

Innovation Networks for Scaling Active and Healthy Ageing (IN4AHA) je evropski projekt, ki se izvaja od januarja 2021 do januarja 2023 in je financiran v okviru Obzorja 2020. Projekt se osredotoča na sodelovanje že obstoječih in še potrebnih mehanizmov za opolnomočenje ekosistema Evropskega inovacijskega partnerstva za aktivno in zdravo staranje (EIP on AHA) in čezmejno povečanje preizkušenih in za uporabo pripravljenih aplikacij za zdravstveno varstvo.