Partnerje SRIP Zdravje – medicina vabimo k izpolnjevanju aknete, ki jo izvajamo v okviru projekta Senior Eco-Nect. Senior Eco-Nect je evropski projekt (Horizon Europe), ki ga financira Evropska komisija. Namen projekta je izdelava skupnega akcijskega načrta za spodbujanje, razvoj in medsebojno povezovanje različnih ekosistemov srebrnega gospodarstva. Dodatne informacije o projektu so na voljo na spletni strani projekta https://www.senior-eco-nect.com/.

Projektni konzorcij bo rezultate raziskave SWOT uporabil za izdelavo priporočil, ki ocenjujejo prednosti, slabosti, priložnosti in nevarnosti za ekosisteme srebrnega gospodarstva v posamezni regiji. Ta priporočila bodo osnova za izdelavo skupnega akcijskega načrta za ekosisteme.

Podatki, ki jih boste posredovali v anketi, bodo uporabljeni izključno za namene projekta Senior Eco-Nect – za ozaveščanje in boljše medsebojno povezovanje deležnikov srebrnega gospodarstva z razvojem skupnega akcijskega načrta in, upamo, nadaljnjih aktivnosti projekta Senior Eco-Nect. Anonimizirani podatki se lahko uporabijo tudi za recenzirane akademske publikacije. Analiza podatkov in priporočila bodo na voljo v novičniku Senior Eco-Nect ali na projektni spletni strani.

Vnaprej se vam zahvaljujemo za povezovanje s projektom Senior EcoNect in za posredovanje vašega znanja ter vpogledov v projekt. Če želite postaviti kakršna koli vprašanja ali potrebujete dodatne informacije, preden izpolnite anketo, se obrnite na cweste@eurasenior.com.

ANKETA

**Lahko se odločite, da ne odgovorite na nobeno vprašanje, ne da bi navedli razlog. Na kateri koli stopnji se lahko odločite, da se umaknete iz ankete in ne oddate nobenega od svojih odgovorov. Ker je ta anketa SWOT anonimna in ne zbira nobenih osebnih podatkov posameznika, po posredovanju informacij le-teh ne bo več mogoče umakniti. Pred oddajo vaših odgovorov vas bomo opozorili, da umik po oddaji ni več mogoč.