Naš član, Lotrič Meroslovje, vabi, da se jim pridružite na praktičnih izobraževanjih, ki vam bodo olajšala delo in poamagala doseči natančne rezultate meritev. Stalno izobraževanje je ključno za ohranjanje vrhunske kakovosti in odličnosti.

Izobraževanja v sklopu Akademije potekajo v manjših skupinah, saj se s tem zagotovi individualni pristop in prilagojena raven “težavnosti” glede na potrebe udeležencev. Strokovne vsebine predavanj in izobraževanj jamčijo, da boste pri svojem delu uporabljali sodobna znanja in najučinkovitejše pristope, kar vam omogoča sledenje strokovnim standardom in trendom na področju meroslovja.

Poseben poudarek je tudi na praktičnemu izobraževanju, ki vam omogoča ogled meroslovnih laboratorijev, preskus merilnih instrumentov ter izvajanje meritev s primerjavo vaših rezultatov z rezultati naših strokovnjakov. Med izobraževanjem se spodbuja odprto razpravo, izmenjavo mnenj in izkušenj.

Po uspešno zaključenem izobraževanju prejmete potrdilo o tehničnih kompetencah.

Kaj ponujajo izobraževanja “Vse, kar morate vedeti o”:

  • STROKOVNA IZOBRAŽEVANJA V ŽIVO IN ONLINE: Izobraževanja v sklopu “Vse, kar morate vedeti o” vam prinašajo pomembne strokovne vsebine, ki vam omogočajo uporabo sodobnih znanj in najučinkovitejših pristopov v vašem delu. S tem ste vedno v koraku s stroko in sledite najnovejšim trendom na področju meroslovja.
  • PRAKTIČNO IZOBRAŽEVANJE: Praktični del izobraževanja vam omogoča ogled naših meroslovnih laboratorijev, preskus merilnih instrumentov ter izvajanje meritev s primerjavo vaših rezultatov z rezultati naših strokovnjakov. Skupaj spodbujamo odprto razpravo, izmenjavo mnenj in izkušenj. Po koncu izobraževanja prejmete potrdilo o tehničnih kompetencah ter smo vam na voljo za morebitna nadaljnja vprašanja.

 

V Lotrič Meroslovje organizirajo tudi strokovna izobraževanja po meri, ki so prilagojena potrebam in izhodiščnega znanju vaše organizacije.

Seznam jesenskih izobraževanj si lahko pogledate na spletni strani Lotrič Meroslovje.

 

Za naše člane pa izpostavljamo naslednja izobraževanja

Za več informacij o posameznih izobraževanjih ter prijavo spletno stran Lotrič Meroslovje in izberite želeno izobraževanje.

Lepo vabljeni na izobraževanja “Vse, kar morate vedeti o” in pridobite ključno znanje za uspešno delo v meroslovju!