SPIRIT Slovenija in Zbornica Medtech, GZS vabita, da se v času od 28. januarja 2024 do 1. februarja 2024 v okviru gospodarske delegacije pridružite največjemu mednarodnemu strokovnemu sejmu na Bližnjem vzhodu s področja medicine in medicinske opreme, Arab Health.

Komu je gospodarska delegacija namenjena?

Delegacija je namenjena podjetjem, ki na sejmu Arab Health želijo srečati najuspešnejša globalna podjetja v s področja medicine in medicinske opreme ter izkoristiti edinstveno priložnost za raziskovanje najnovejših trendov, razvoja in inovacij na tem področju.

Na sejmu bo prisotnih več kot 3.000 razstavljavcev iz 180 držav, med drugim tudi 14 razstavljavcev iz Slovenije, ki se bodo predstavili na skupni stojnici. Priložnosti za mreženje pa bodo tudi v okviru različnih tematskih konferenc in interaktivnih delavnic.

Za udeležence delegacije bomo organizirali tudi obisk izbranega lokalnega podjetja.

Število mest v delegaciji je omejeno.

Gospodarsko delegacijo organiziramo SPIRIT Slovenija, javna agencija, Ministrstvo za gospodarstvo, turizem in šport ter GZS – Zbornica ponudnikov medicinske tehnologije in storite – MedTech.

Program gospodarske delegacije

Okvirni program delegacije
Nedelja, 28.1.2024Let v Dubai, transfer do hotela in namestitev
Ponedeljek, 29. 1 2024Obisk lokalnega podjetja in možnost poslovnega mreženja
Individualni  program
Torek, 30.1.2024Obisk sejma Arab Health z možnostjo poslovnega mreženja in udeležbe na strokovnih predavanjih
Sprejem in mreženje na slovenski stojnici na sejmu Arab Health
Sreda, 31.1.2024Obisk sejma Arab Health z možnostjo poslovnega mreženja in udeležbe na strokovnih predavanjih
ali
Prosto za Individualni program
Četrtek, 1.2.2024Transfer do letališča, let iz Dubaja

 

Prijave in dodatne informacije

Zainteresirane predstavnike slovenskih podjetij z obravnavanih področij vljudno vabimo, da sodelovanje v delegaciji potrdite preko elektronskega obrazcanajkasneje do 10. novembra 2023, oziroma do zasedenosti prostih mest v delegaciji, pri čemer bomo upoštevali relevantnost podjetij glede na področja obravnavane delegacije ter vrstni red prijav.

Po izteku roka za prijave bomo za udeležence delegacije organizirali pripravljalni sestanek ter podrobneje predstavili izvedbo programa obiska ter sestavo gospodarske delegacije.

Kotizacije ni.


Stroški udeležbe

Stroške letalskega prevoza in hotelske namestitve krijejo udeleženci sami. Zainteresirana podjetja lahko potovalni aranžma uredijo preko turistične agencije UNIVERZUM, V SVET d.o.o., ga. Nada Balažic, T: 01 – 232 0902, E nada@universum.si, ki pripravlja skupinski potovalni aranžma, z možnostjo upoštevanja individualnih želja potnikov.

SPIRIT Slovenija bo kril stroške lokalnih prevozov ter v sodelovanju z  GZS – Zbornico ponudnikov medicinske tehnologije in storitev – MedTech nudil organizacijsko podporo pri pripravi in izvedbi obiska Dubaja.

Brezplačna odjava udeležbe v delegaciji je mogoča do vključno 25.11.2023 in sicer s poslanim e-sporočilom na elektronski naslov tina.lukan@spiritslovenia.si. Za odjave udeležencev delegacije po 15. novembru 2023 bo organizator delegacije zaračunal administrativni strošek v višini 300 EUR na udeleženca delegacije.

Za dodatne informacije so vam na voljo:

  •         SPIRIT Slovenija, Tina Lukan, tel: 01 5309 826, e-naslov: tina.lukan@spiritslovenia.si
  •         GZS-Medtech, Polona Mežan, tel: 01 58 98 445, e-naslov: polona.mezan@gzs.si
  •         GZS- Nataša Turk, tel: 01 58 98 152, e-naslov: natasa.turk@gzs.si

Vljudno vabljeni k sodelovanju!


Elektronska prijavnica na gospodarsko delegacijo v Dubaj

Preberite tudi:

Poslovne priložnosti v Združenih arabskih emiratih

Globalni trendi na področju biotehnologije