Letošnja Investitorska konferenca 2023, ki jo organizira Slovensko nizozemski poslovni klub, bo potekala v sredo, 25. 10. 2023 med 13.00 in 17.00 uro, in sicer v živo (v prostorih Slovenskega poslovnega kluba, na naslovu Dunajska cesta 119, 1000 Ljubljana) in preko spleta (digitalno okolje SDBP).

Cilj Investitorske konference 2023? Povezovanje prebojnih projektov in izdelkov s trgom zagotavlja najhitrejšo “pot do trga” in globalno komercializacijo. Da bi to dosegli, Slovensko nizozemski poslovni klub izbrane projekte predstavlja nizozemskim, evropskim in globalnim investitorskim mrežam s pomočjo organizacije hibridne investitorske konference. Predstavitve bodo služile seznanitvi investitorjev z investicijskimi priložnostmi, pri čemer bo glavni poudarek na povezovanju in mreženju med zainteresiranimi investitorji in lastniki izbranih projektov.

Po konferenci bofdo omogočeni sestanki v digitalnem okolju SDBP, zlasti za povezovanje investitorjev ali zastopnikov investicijskih priložnosti, ki bodo sodelovali na konferenci prek spleta.

Za osebno udeležbo se prijavite na partners@sdbp.eu. Za udeležbo na SDBP Investitorski konferenci 2023 prek spleta pa se registrirajte preko obrazca tukaj.

Več informacij o dogodku najdete na spletni strani SDBP.

 

Kaj je Slovene Dutch Business Platform? Gre za neformalno mednarodno omrežje, ki se osredotoča na poslovne odnose med Nizozemsko in Slovenijo. Omrežje temelji na zaupanju in medsebojnem razumevanju ter se osredotoča na iskanje novih načinov za izboljšanje in ustvarjanje uspešnih zgodb prek trajnostnih, podprtih kulturnih povezav ter spodbujanja in razumevanja inovacij.