Pridružite se nam 4. junija 2024 v Bruslju, na zaključnem dogodku projekta Senior Eco-Nect. Dogodek, ki ga bo gostil EPSI (Evropska mreža za inovacije v športu), bo postregel z razpravo in dragocenimi priložnostmi za mreženje.

Zaključni dogodek bo potekal,  4. junija 2024 od 14:00 do 17:30 ure (CET), in sicer v prostorih Toerism Vlaanderen, na naslovu Rue du Marché aux Herbes 61, 1000 Bruselj.

Spremljajte našo spletno stran, saj bo program na voljo kmalu! Prav tako se bo dogodka možno udeležiti virtualno.

Ne zamudite tega pomembnega dogodka – označite si ga v svojem koledarju in se nam pridružite v Bruslju!

Registrirajte se tukaj: https://forms.gle/pVtKSm9GJfrntdnz5

——————-
O projektu: Glavni cilj projekta je priprava skupnega akcijskega načrta za podporo nastajanju in rasti evropskih ekosistemov (ECOsystems) na področju srebrne ekonomije (ECOnomy). Projekt bo pripomogel k boljši vključenosti ter krepitvi učinkovitosti, zmogljivosti in medsebojne povezljivosti (InterconNECTivity) evropskih ekosistemov. Več na spletni strani projekta.

 

Partnerji projekta:

Eurasanté (Francija) – vodilni partner
Tehnološka univerza Munster – MTU  (Irska)
Slovensko inovacijsko stičišče – SIS EGIZ (Slovenija)
Cluster Saúde de Galicia – CSG (Španija)
European Platform for Sports and Innovation (EPSI (Mrežna univerz, raziskovalnih inštitutov, grozdov, združenj, zvez, industrij in MSP. Osredotoča se na inovacije na področju telesne dejavnosti/športa, povezanih s prostim časom, prometom, izobraževanjem, turizmom, okoljem, gradnjo in zdravjem v Evropi)
European Network for Accessible Tourism – ENAT (Neprofitno združenje za spodbujanje dostopnega turizma v EU in po svetu)