Združujoče tehnologije, kot so biotehnologije, nanotehnologije, inženiring, digitalizacija in obdelava velikih podatkov, imajo preoblikovalno moč, da usmerjajo raziskave in inovacije v smeri zdravstva prihodnosti.

Posredujemo vabilo na konferenco z naslovom “The convergence of technologies enabling R&I for the healthcare of the future”, ki bo potekala 28. in 29. maja 2024 v prostorih EGG v Bruslju!

REGISTRIRAJTE SE TUKAJ!
Med tem navdihujočim dvodnevnim dogodkom bodo priznani strokovnjaki raziskovali zanimive teme in tehnologije ter potencial različnih evropskih partnerstev in infrastruktur.

Konferenco belgijskega predsedstva organizira Oddelek za gospodarstvo, znanost in inovacije vlade Flamske skupnosti v sodelovanju z Raziskovalnim oddelkom službe za zdravstvo vlade Valonije, Oddelkom za skrb vlade Flamske skupnosti in Sciensano, in je sofinanciran s strani Generalnega direktorata za raziskave in inovacije Evropske komisije.

ODKRIJTE PROGRAM
Program s poučnimi predstavitvami je odlična priložnost za pridobitev najnovejših vpogledov v potencial tehnologij in inovativnih pristopov za boljše počutje in zdravje. Vse informacije in obrazec za registracijo najdete na spletnem mestu www.omicsforhealth.eu. Registrirate se lahko najkasneje do 17. maja.