Ponosni smo, da smo partnerji dogodka MEDigIT 2024!

Pridružite se nam na prvem MEDigIT dogodku, ki bo potekal  v Lilleu (Francija)  3. in 4. decembra 2024 ter 11. in 12. decembra 2024 za digitalna srečanja!

MEDigIT, evropska platforma, zgrajena na temelju že uveljavljenega dogodka MedFIT, ki je že več kot 7 let edinstven dogodek v Evropi za inovacijska partnerstva in investicijske kroge na področju MedTech, diagnostike in digitalnega zdravja, bo naslovilo izzive inovacij v digitalnem zdravstvu.

MEDigIT je okvir za partnerstva med inovativnimi igralci na področju digitalnega zdravja ter povezanimi sektorji in njihovimi deležniki: farmacija, biotehnologija, medicinska tehnologija, plačniki, domovi za oskrbo …

MEDigIT je:
– Orodje za pospešitev in povečanje obsega zbiranja sredstev za akterje digitalnega zdravja
– Idealna priložnost za oceno in preučitev regulatornih in tržnih izzivov na področju digitalnega zdravja
– Način za pospeševanje partnerstev v raziskavah in razvoju ter inovacijskih partnerstev za start-upe in mala ter srednje velika podjetja (SME)
– Način za velike akterje na tem področju, da pridobijo inovacije za licenciranje, start-upe in SME-je za pridobitev.

❗ Zahvaljujoč našemu partnerstvu lahko izkoristite 20% popust pri prijavi. Za več informacij se obrnite na nas ali Célestine FILLON (cfillon@eurasante.com).

Prijavite se zdaj za MEDigIT 2024: [https://www.medigit-event.com/registration/](https://www.medigit-event.com/registration/)

PREDNOSTI MEDigIT:
– Poslovna konvencija s predkvalificiranimi srečanji ena na ena
– Konference in okrogle mize
– Predstavitvene seje
– Start-up Slams
– Predstavitve možnosti za sodelovanje in licenciranje
– Razstava

POSTANITE DEL DOGODKA:
– Prijavite se in rezervirajte svojo stojnico zdaj!

Kontakt: mpentier@eurasante.com