⭐ Ponosni smo, da smo partnerji dogodka NutrEvent 2024!

NutrEvent se vrača z že 10. izdajo!
Pridružite se nam 1. in 2. oktobra 2024 v Lilleu!

NutrEvent je prvi evropski dogodek za povezovanje, posvečen inovacijam na področju prehrane ljudi in živali. Cilj dogodka je prepoznati industrijske, znanstvene, komercialne in finančne partnerje za vaše inovacijske projekte in inovacije.

NutrEvent združuje več kot 600 mednarodnih akterjev: prehrambena industrija, industrija za krmo, klinična prehrana, industrija prehranskih dopolnil, farmacevtska industrija in distributerji, inovativni dobavitelji sestavin in procesov, akademske institucije, organizacije za prenos tehnologij, raziskovalni inštituti, ponudniki R&R storitev, svetovalna podjetja in vlagatelji.

📌 KLJUČNI PODATKI za NutrEvent 2023:
– Več kot 500 udeležencev iz 25 držav
– 44 razstavljavcev
– 65 mednarodnih govorcev
– 20 inovacijskih projektov izbranih za predstavitev
– 2.500 poslanih zahtev za sestanke preko partnerskega sistema

❗ Zahvaljujoč našemu partnerstvu lahko pridobite popust! Za več informacij se obrnite na nas ali Célestine FILLON (cfillon@eurasante.com).
Prijavite se zdaj za #NutrEvent2024 na: [https://www.nutrevent.com/registration/registration-fees/](https://www.nutrevent.com/registration/registration-fees/)
Popusti vedno veljajo na “redno ceno”, razen v obdobju “pozne prijave”. Popusta ni mogoče kombinirati z nobeno drugo ponudbo.

ZNOTRAJ DOGODKA:
– Poslovna konvencija s predkvalificiranimi srečanji ena na ena
– Konference in okrogle mize
– Razstavni prostor
– Start-up predstavitve

Spletna stran: www.nutrevent.com
Prijavite se zdaj
Kontakt: nlechevallier@eurasante.com