Vabljeni k udeležbi na Celjskem sejmu MOS, kjer se bo s svojimi aktivnostmi predstavil tudi SRIP Zdravje – medicina.

MOS Celjski sejem

Datum: 18.-22. september 2024

Ura: 9.00 – 18.00

Lokacija: Dečkova cesta 1, 3000 Celje

MOS sejem (Mednarodni obrtni sejem) je eden najpomembnejših sejmov v Sloveniji in širši regiji, ki združuje številne panoge, od obrti in podjetništva do inovacij in tehnologije. Gre za ključni dogodek, kjer se srečujejo podjetniki, obrtniki, investitorji in strokovnjaki, kar omogoča izmenjavo znanj, izkušenj ter sklepanje novih poslovnih stikov. MOS sejem je pomemben tudi za promocijo domače obrti in slovenskih podjetij ter spodbuja gospodarsko rast in inovacije v regiji. Vsako leto privabi številne obiskovalce, ki iščejo nove poslovne priložnosti in partnerstva.

SRIP Zdravje – medicina bo tudi letos sodeloval na »𝐒𝐭𝐢č𝐢šču 𝐳𝐧𝐚𝐧𝐨𝐬𝐭𝐢 𝐢𝐧 𝐠𝐨𝐬𝐩𝐨𝐝𝐚𝐫𝐬𝐭𝐯𝐚«, ki je projekt Ministrstva za visoko šolstvo, znanost in inovacije. “Stičišče znanosti in gospodarstva” je namenjeno temu, da svoje delo in znanstvena dognanja predstavijo poglavitne slovenske raziskovalne in izobraževalne institucije ter visokotehnološka podjetja. Gre za promocijo dosežkov slovenske znanosti in 𝐳𝐚 𝐢𝐧𝐭𝐞𝐧𝐳𝐢𝐯𝐧𝐞𝐣š𝐞 𝐬𝐨𝐝𝐞𝐥𝐨𝐯𝐚𝐧𝐣𝐞 𝐦𝐞𝐝 𝐳𝐧𝐚𝐧𝐬𝐭𝐯𝐞𝐧𝐨 𝐢𝐧 𝐠𝐨𝐬𝐩𝐨𝐝𝐚𝐫𝐬𝐤𝐨 𝐬𝐟𝐞𝐫𝐨, na ogled pa ponuja tudi primere dobre prakse dosedanjega sodelovanja.

Letošnji poudarek dogajanja bo na digitalizaciji, digitalni transformaciji, novih poslovnih modelih, Industriji 4.0, prihajajoči Industriji 5.0 in Družbi 5.0.

Veseli nas, da se bomo na sejmu s svojimi aktivnostmi predstavili tudi SRIP Zdravje – medicina. 

 

Vabljeni, da se nam pridružite!

 

Več informacij o sejmu lahko najdete na spletni strani.