Vabljeni na poslovno usmerjen štiridnevni Big Science Business Forum dogodek, ki nagovarjava visoko tehnologijo in inovacije ter predstavlja stičišče med raziskovalnimi infrastrukturami in industrijo v Evropi.

 

Letos bo Italija gostila tretjo izvedbo dogodka v naši bližini  – v Trstu, kjer se glede na uspeh prejšnjih izvedb pričakuje več kot 1.000 delegatov iz več kot 500 organizacij in 30 držav, da bi razpravljali o prihodnjih obetih trga Big Science.

 

To je edinstvena priložnost za evropska podjetja in organizacije, da spoznajo in sodelujejo v razpisih in natečajih Big Science organizacij s skupnim proračunom v višini milijarde na leto.

 

Največje Big Science organizacije v Evropi so:

Program Big Science Business Foruma po dnevih najdete tukaj: https://www.bsbf2024.org/programme/

Ceno vstopnice pa tukaj: https://www.bsbf2024.org/participate/.

 

Pomembno: Dogodka se lahko udeležite tudi v sklopu gospodarske delegacije GZS, kjer bo vstop na forum omogočen v okviru kotizacije. V nadaljevanju preberite o prednostih vključitve v organiziran obisk foruma:

  

Gospodarska delegacija na BSBF v okviru GZS, 2. in 3. oktober 2024

GZS k priključitvi vabi visokotehnološka in inovativna podjetja, ki bo v sklopu kotizacije 850,00 EUR (DDV vključen) omogočala:

  • pripravljalno srečanje (online in v živo, predvidoma v začetku septembra) z relevantnimi informacijami, oceno poslovnega potenciala obiska foruma ter odgovori na ključna vprašanja
  • z izkušnjami obiskovalcev preteklih BSBF podkrepljen in organiziran pristop
  • stalna interakcija med slovenskimi podjetji in možnost povezovanja
  • informacijska podpora pred in med potekom foruma
  • vstop na BSBF vse dni (vstopnic po dnevih ni mogoče kupiti, velja za vse 4 dni) ter vključitev v B2B s predstavniki Big Science organizacij ter s tujimi in domačimi podjetji
  • delno (do 60%) povračilo kotizacije in morebitnih stroškov nastanitve mikro, malim in srednjim podjetjem preko SPS vavčerjev (povračilo je možno za največ dva udeleženca iz istega podjetja, več informacije najdete tukaj: https://www.podjetniskisklad.si/v1-vavcer-za-udelezbo-v-gospodarskih-delegacijah-v-tujino/)

 

Pomembno: z udeležbo v gospodarski delegaciji GZS si lahko preko SPS vavčerjev pokrijete do 60% stroškov udeležbe (kotizacija, namestitev in strošek javnega prevoza). Pred odločitvijo obvezno preberite pogoje koriščenja vavčerjahttps://www.podjetniskisklad.si/wp-content/uploads/2024/05/PD-Delegacije-v-tujino_13.5.pdf.

Ostale informacije: spletna stran GZS