Z veseljem sporočamo, da smo ponosni partnerji dogodkov BioFIT in MedFIT 2024!

Pridružite se nam na MedFIT in na BioFIT v Lilleu, ki bosta potekala 3. in 4. decembra 2024 ter 11. in 12. decembra 2024 v obliki digitalnih srečanj!

Letos sta dogodka BioFIT in MedFIT organizirana skupaj, da vam ponudita edinstveno priložnost za povezovanje igralcev na področju biotehnologije in medicinske tehnologije. Poleg tega v letu 2024 lansiramo tudi prvo izdajo našega novega projekta: MEDigIT, posebne poti znotraj MedFIT-a, posvečene digitalnemu zdravju.

🩺 MedFIT je vaša priložnost za povezovanje z mednarodnimi ključnimi inovatorji na področju medicinske tehnologije, diagnostike in digitalnega zdravja. Kot vodilni evropski dogodek za povezovanje ponuja MedFIT idealno okolje za vzpostavljanje partnerstev med javnimi in zasebnimi akterji, iskanje inovativnih in konkurenčnih projektov v zgodnji fazi raziskav in razvoja, spodbujanje sodelovalnih projektov, povečanje priložnosti za licenciranje, pridobivanje financiranja in olajševanje dostopa do trga.

🧬 BioFIT je vodilni evropski dogodek za povezovanje na področju prenosa tehnologij, sodelovanja med akademsko sfero in industrijo ter inovacij v zgodnji fazi na področju znanosti o življenju. BioFIT je tudi evropski trg za naložbe v predsemenski, semenski in seriji A fazi na področju znanosti o življenju.

ZAKAJ SODELOVATI?

🤝 Dinamično sodelovanje: Pripravite se na različna srečanja ena na ena, ki spodbujajo povezovanje in strateške alianse za napredovanje inovacij.

🎤 Zanimive konference: Sodelujte na informativnih konferencah, ki razkrivajo najnovejše trende ter vam omogočajo pridobitev znanja in vpogledov v prihodnost.

📍 Živahna razstava: Izkusite dinamičen razstavni prostor, ki predstavlja najsodobnejše rešitve in spodbuja sodelovanje med inovatorji in vodilnimi v industriji.

🚀 Sodelujte v predstavitvenih sejah: Sodelujte v dinamičnih predstavitvenih sejah, ki ponujajo platformo za inovativne ideje, povezovanje vizionarjev s potencialnimi investitorji in sodelavci.

BODITE DEL TEH DOGODKOV !

Prijavite se zdaj!

❗ Zaradi našega partnerstva lahko izkoristite 20% popust! Za več informacij se obrnite direktno na nas ali na Célestine FILLON – cfillon@eurasante.com. Prijavite se zdaj: https://www.biofit-event.com/registration-fees-biofit-medfit/ 

Popusti vedno veljajo na “redno ceno”, razen v obdobju “pozne prijave”. Popust ni združljiv z nobeno drugo ponudbo.

Več informacij o BioFIT: https://www.biofit-event.com/ – @BioFIT Event

Več informacij o MedFIT: https://www.medfit-event.com/ – @MedFIT Event