Delavnica IN-4-AHA: How end user involvement benefits the design process in the Health and Care sector?, 05. 10. 2021

V okviru evropskega projekta IN-4-AHA (Innovation Networks for Scaling Active and Healthy Ageing), v katerega je SIS EGIZ vključen kot konzorcijski partner, vas vabimo k udeležbi na spletni delavnici z naslovom “How end user involvement benefits the design process in the Health and Care sector?”. 

KDAJ:

Delavnica bo potekala dne 05. 10. 2021 od 12:000 do 13:15 (CET).

KJE:

Delavnica bo potekala preko spleta, udeležba je brezplačna. Registrirate se preko registracijskega obrazca na tej spletni povezavi. 

CILJNA PUBLIKA:

Vabljeni vsi, ki ste na kakršenkoli način povezani s svetom aktivnega in zdravega staranja, še posebej končni uporabniki, odločevalci in drugi pomembni deležniki v skupnosti aktivnega in zdravega staranja.

TEMA:

Delavnica 5. oktobra bo odgovorila na vprašanja, zakaj je udeležba končnih uporabnikov pomembna ter kako in kdaj z njimi sodelovati. Poleg tega bosta dva predstavnika podjetij delila svoje izkušnje s sodelovanjem končnih uporabnikov v zdravstvenem in negovalnem sektorju.

Kako vključiti končne uporabnike v proces participativnega oblikovanja v zdravstvenem in negovalnem sektorju? Zakaj je vključevanje končnih uporabnikov pomembno? Kdaj je pravi čas za to?

AGENDA:

12:00 – 12:05 Introduction and overview of the topic (Piret Hirv, Tehnopol/Connected Health Cluster)

12:05 – 12:20 How to engage end-users: practical experience from a healthcare start-up (Andres Mellik, Founder and CEO of Cognuse)

12:20 – 12:35 How to engage end-users: practical experience from a healthcare start-up (Rait Rand, CEO of TempID )

12:35 – 12:50 Overview of the initial scope and draft of the toolkit (Piret HirvTehnopol/Connected Health Cluster)

12:50 – 13:10 Panel discussion (Piret Hirv, Andres Mellik, Rait Rand)

13:10 – 13:15 Conclusions and next steps (Piret Hirv)