Delavnica IN-4-AHA: Innovation scale-up model: current state and approaches for AHA, 19. 10.

V okviru evropskega projekta IN-4-AHA (Innovation Networks for Scaling Active and Healthy Ageing), v katerega je SIS EGIZ vključen kot konzorcijski partner, vas vabimo k udeležbi na spletni delavnici z naslovom “Innovation scale-up model: current state and approaches for AHA”. 

KDAJ:

Delavnica bo potekala dne 19. 10. 2021 od 12:000 do 13:00 (CET).

KJE:

Delavnica bo potekala preko spleta, udeležba je brezplačna. Registrirate se preko registracijskega obrazca na tej strani. 

CILJNA PUBLIKA:

Vabimo vas, da se udeležite druge delavnice v seriji, ki je namenjena oblikovanju modela prodiranja in povečevanja inovacij na področju aktivnega in zdravega staranja.

TEMA:

Na delavnici bodo predstavljene obstoječi modeli širjenja inovacij: kaj se lahko iz njih naučimo in katere potrebe še niso izpolnjene? Predstavljene bodo praktične izkušnje z izzivi pri povečevanju inovativnosti, kjer se bomo tudi osredotočili glavne elemente novega modela povečanja, ki je nastal v okviru projekta.

Vse so vse zainteresirane strani: vabimo vas, da na delavnici aktivno sodelujete, pošiljate vprašanja, zaželjene pa so tudi povratne informacijepo koncu delavnice.

AGENDA:

12:00 – 12:05 Introduction and overview of the topic (Piret Hirv, Tehnopol/Connected Health Cluster)

12:05 – 12:25 Overwiev of existing scale up models: what can be learnt? (Triin Naudi, Hospital Innovation Specialist, The North Estonia Medical Center)

12:25 – 12:40 Scaling up challenges: practical experience (Marion Teder, Founder and Ceo, CareMate)

12:40 – 12:50 Scale up model for AHA: needs and expectation (Piret Hirv)