GATEKEEPER: 2. informativni spletni seminar

Vabimo vas, da se udeležite drugega informativnega spletnega seminarja, ki bo potekal v sredo, 15. 09, od 11.00 do 12.00 (CEST). 

Glavna tema delavnice bo:

  • pregled postopka javnega razpisa,
  • priprava na oddajo prijave na razpis,
  • vpogled, kako deluje platforma GATEKEEPER in zahteve, ki so potrebne za vključitev novih pilotov in tehnologij v ekosistem.

Seveda boste vsi sodelujoči imeli možnost, da strokovni skupini zastavite kakršno koli vprašanje v zvezi z razpisom in oddajo prijave.

Lepo vabljeni, da se seminarja udeležite. Za registracijo sledite tej povezavi.

Možnost prijave na razpis je do 28. 09. 2021. Več informacij o samem razpisu in dostop do dokumentacije pa je na voljo tukaj.

Projekt GATEKEEPER je pobuda, ki jo v okviru programa Obzorje 2020 financira EU. Glavni cilj projekta je ustvariti sistem (GATEKEEPER), ki povezuje izvajalce zdravstvenih storitev, podjetja, podjetnike, starejše občane in skupnosti, v katerih živijo. Ta povezljivost bo spodbujala k odprtemu, na zaupanju temelječemu sistemu za izmenjavo idej, tehnologij, potreb in procesov, s ciljem zagotoviti bolj zdravo in samostojno življenje starejših.

V tem odprtem razpisu GATEKEEPER ponuja priložnost tretjim osebam, da prispevajo k razvoju in trajnosti projekta, delujejo v evropskem okolju in pridobijo finančno podporo.