Gospodarska delegacija »Zdravje« na EXPO 2020 Dubaj, 25. – 29. januar 2022

Javna agencija SPIRIT Slovenija in Ministrstvo za gospodarski razvoj in tehnologijo v sodelovanju s SRIP Zdravje – medicina vljudno vabimo predstavnike slovenskih podjetij s področja zdravja in medicine, ki želijo obiskati svetovno razstavo EXPO 2020 Dubaj in se na slovenskem in izbranih tujih paviljonih srečati z novimi potencialnimi poslovnimi partnerji, k udeležbi v gospodarski delegaciji, ki bo potekala od 25. do 29. januarja 2022.

Za udeležence delegacije bo organizirana aktivna udeležba na poslovnem forumu, osredotočenim na promocijo slovenskih inovativnih rešitev s področja personalizirane medicine, poslovno mreženje s potencialnimi poslovnimi partnerji, vodene obiske slovenskega in izbranih tujih paviljonov na EXPO 2020 Dubaj ter obisk sejma Arab Health 2022, ki velja za enega izmed največjih sejmov s področja medicine in medicinske opreme v tem delu sveta.

Vse zainteresirane vabimo, da sodelovanje v delegaciji potrdite preko elektronskega obrazca, najkasneje do 10. novembra 2021 oziroma do zasedenosti prostih mest v delegaciji. Svetujemo, da s prijavo pohitite, ker je število mest omejeno. Po izteku roka za prijave bo za udeležence delegacije organiziran pripravljalni sestanek, kjer bo podrobneje predstavljena izvedba programa ter sestava gopodarske delegacije.

V prilogi tega sporočila se nahaja tudi vabilo z okvirnim potekom programa in ostalimi relevantnimi informacijami (MSP-ji imajo možnost sofinanciranja dela stroškov z uveljavitvijo vavčerja, urejen pa je tudi ugoden aranžma preko turistične agencije).

VABILO s pomembnimi informacijami se nahaja tukaj.