IN-4-AHA: spletna delavnica na temo iskanja dobrih praks v mreži AHA, 23. 07., 15.00

V okviru evropskega projekta IN-4-AHA (Innovation Networks for Scaling Active and Healthy Ageing), v katerega je SIS EGIZ vključen kot konzorcijski partner, vas vabimo k udeležbi na spletni delavnici z naslovom Kje in kako najti ter deliti dobre prakse v mreži aktivnega in zdravega staranja?”

KDAJ:

Delavnica bo potekala dne 23. 07. 2021 od 15:00 do 16:00 (CET).

KJE:

Delavnica bo potekala preko spleta, udeležba je brezplačna. Registrirate se preko registracijskega obrazca na tej spletni povezavi. 

CILJNA PUBLIKA:

Vabljeni vsi, ki ste na kakršenkoli način povezani s svetom aktivnega in zdravega staranja in vas zanima področje dobrih praks.

TEMA:

Spletni seminar je namenjen predstavitvi izbranih dobrih praks iz pobude “Mesec dobrih praks”. Razprava bo tekla tudi na temo, kako lahko platformo Futurium uporabimo za izmenjavo informacij in pomoč pri izmenjavi znanja v mreži aktivnega in zdravega staranja.

Kje in kako najti dobre prakse v mreži AHA?

Kako se uporablja platforma Futurium in kako lahko preko nje sodelujemo?

AGENDA: 

15:00 – 15:05

Uvodni nagovor (Claudio Santos, Porto4Ageing)

15:05 – 15:15

FUTURIUM kot platforma za deljenje inovacij (Irina Kalderon, European Commission)
15:15 – 15:45

Primeri dobrih praks: Juan Mario Lecumberri (LOCS, Iniciativa Social Integral); Irati Erreguerena (Kronik ON Programme, Kronikgune Institute); Ana Maria Carriazo (EnBuenaEdad, Juanta de Abdalucia)

15:45 – 16:00

Diskusija (moderator Claudio Santos, Porto4Ageing)