Kako s HubSpotom do hitrejše rasti?

Na tokratnem dogodku bodo predstavili, kako lahko v B2B okolju izvajamo inbound marketing in prodajo, izboljšamo procese in povežemo obe funkciji. Pri tem so nam v veliko pomoč orodja kot je HubSpot, ki ga bomo podrobneje pogledali.

Člani skupnosti TP LJ lahko že poznate program HubSpot za start-upe, ki omogoča uporabo s precejšnjimi ugodnostmi.

Predavala bo Jasna Suhadolc ima dolgoletne izkušnje s področja digitalnega marketinga. Sodeluje z evropskimi naročniki, ki jih izobražuje, svetuje in predava. Njena agencija, ki je edini HubSpot Gold Agency Partner v regiji, z inbound marketingom pomaga naročnikom pridobiti in negovati kakovostne leade. Maja 2019 pa so postali tudi edini Drift Certified Agency Partner v regiji. Jasna je avtorica knjige Nove priložnosti e-komuniciranja, pogosto vabljena predavateljica na konferencah in članica strokovnih žirij pri nagradah Effie in Gold Quill. Je tudi članica upravnega odbora Mednarodnega združenja poslovnih komunikatorjev IABC EMENA.

Komu je delavnica namenjena? Namenjena je start-upom in SMEjem.

Datum, ura in lokacija: Torek, 1. 10. 2019, od 15:00 do 17:00

Lokacija: Konferenčna dvorana stavbe B, Tehnološki park 19.

* Dogodek je brezplačen. Prosimo, da se odjavite in svoje mesto odstopite drugemu udeležencu, če se delavnice ne morete udeležiti. V kolikor se ne boste odjavili dva dni pred pričetkom delavnice, si Tehnološki park Ljubljana d.o.o. pridružuje pravico vam zaračunati administrativne stroške v višini 20 EUR.