Konferenca HealthDay.si 2019

Tehnološki park Ljubljana v okviru svoje iniciative HealthDay.si 10. oktobra 2019 organizira konferenco z naslovom»Kako digitalne inovacije izboljšujejo zdravstveni sistem«. Na konferenci bodo nastopili vodilni slovenski in tuji strokovnjaki na področju digitalnega zdravstvae-zdravja in inovacij.
Želite spoznati podjetnico leta v Veliki Britaniji, slovenskega zdravnika, ki z napredno IT podprto terapijo za 45% zmanjša tveganje za odpoved ledvic, ali pa bi želeli spoznati oblikovalca, ki je za zdravstveno programsko rešitev dobil prestižno oblikovalsko nagrado Red Dot?
Poleg teh bodo na HealthDay.si predstavili še druge programske rešitve v zdravstvu, ogledali si boste lahko razstavo inovativnih zdravstvenih rešitev, prisluhnili okrogli mizivseh ključnih akterjev slovenskega zdravstvenega sistema, spremljali predavanja o novodobni nutricionistiki, ter prisostvovali prvemu forumu o izzivih in rešitvah v zdravstvu.

Potešite radovednost in vedoželjnost z obiskom HealthDay.si 201910. 10. 2019 na Zdravniški zbornici Slovenije. Udeležba je brezplačna, prijave so obvezne na www.healthday.si.

Vir informacije