Konferenca Smart Cities 2019: Resilient Cities between digital and physical world

Vabimo vas, da se pridružite enodnevni mednarodni konferenci Smart Cities 2019: »Resilient Cities: between digital and physical world«, ki bo 16. 9. 2019 potekala v Ljubljani na Ljubljanskem gradu. Konferenca poteka v organizaciji SRIP-a PMiS in so-organizaciji z Mestno občino Ljubljana in Združenjem mestnih občin Slovenije.

Predstavljeno bo ravnanje občin in mest v primeru naravnih nesreč in nepričakovanih dogodkov. Na okrogli mizi bodo opredelili stanje in priložnosti za izboljšanje odzivnosti in varnosti v občinah in mestih.

Konferenca je namenjena tako odjemalcem kot ponudnikom IKT storitev: odločevalcem, predstavnikom mest in občin ter podjetjem, raziskovalnim in razvojnim institucijam, ki delujejo na področjih IKT rešitev za pametna mesta in naselja.

Udeležba na konferenci je brezplačna, obvezna pa je prijava preko e-prijavnice do vključno 09. 09. 2019.

Program konference ter možnosti za sodelovanje (sponzorski paketi) so dostopni na spletni strani konference: www.smarttowns.eu.

Ugodnost za člane SRIP Pametna mesta in skupnosti:
Možnost postavitve pingvin stojala na vzporednem poslovnem delu konference v prostoru za mreženje ter predstavitev produktov in storitev.

Vsa zainteresirana podjetja naj svoj interes sporočijo do vključno 20. 08. 2019 na naslov pmis@ijs.si.