NAJAVA: 23. mednarodna konfrenca o integrirani oskrbi (ICIC23), 22. – 24. 05. 2023

23. mednarodna konferenca o integrirani oskrbi (ICIC23) bo v sodelovanju s Flandrijsko agencijo za zdravje in oskrbo ter organizacijo Visit Flanders potekala v Antwerpnu na Nizozemskem med 22. in 24. majem 2023.  Krovna tematike konference bo “Care in action: how to work together, a participatory approach”. Namen konference je povezati voditelje, raziskovalce, klinike, menedžerje, državljane, bolnike in negovalce z vsega sveta, ki se ukvarjajo z načrtovanjem in zagotavljanjem integrirane zdravstvene in socialne oskrbe.

Konferenca bo potekala v hibridni obliki. Organizator opozarja, da bo ne glede na vrsto udeležbe (virtualno ali v živo) potrebno plačilo kotizacije in registracija na dogodek.

Prav tako je že odprt razpis za oddajo prispevkov – rok za oddajo je 31. 10. 2022.

Znanstveni odbor konference do ponedeljka, 31. oktobra, sprejema prispevke o raziskavah, politiki, praksi ali izobraževanju, ki so posebej povezani s temami konference in devetimi (9) stebri integrirane oskrbe. Vsi sprejeti prispevki bodo objavljeni v International Journal of Integrated Care (IJIC). Vsi predavatelji se morajo za udeležbo na konferenci prijaviti ter plačati kotizacijo.

Več informacij o dogodku, prijavi, sodelovanju ali oddaji prispevkov lahko najdete na matični strani konference: https://integratedcarefoundation.org/events/icic23-23nd-international-conference-on-integrated-care