Obisk ameriške delegacije – NEVADA GLOBAL TRADE AND EDUCATION MISSION

Datum: četrtek, 5. marec 2020 ob 9.00

Kraj: Gospodarska zbornica Slovenije, Dimičeva ulica 9, dvorana A

Vas zanima poslovanje na Zahodu ZDA? Iščete pravno pomoč in zastopanje v Ameriki? Želite ustanoviti svoje podjetje v Ameriki? Iščete ameriškega poslovnega partnerja? Imate poslovno idejo in iščete tuj kapital? Potrebujete podporo pri vašem poslovanju na področju inovativnih rešitev in naprednih tehnologij? Ste zagonsko podjetje in iščete podporno okolje v ZDA?

O tem, predvsem pa o možnostih neposrednega sodelovanja slovenskih podjetij s potencialnimi ameriškimi poslovnimi partnerji, svetovalnimi podjetji in predstavniki podjetniškega podpornega okolja bo govora na konferenci Nevada Global Trade and Education Mission, ki bo potekala v četrtek, 5. marca, med 9.00 in 12.00 v dvorani A na Gospodarski zbornici Slovenije.

Poleg predstavnikov Pisarne za ekonomski razvoj iz Urada guvernerja zvezne države Nevada bodo v delegaciji tudi predstavniki ameriških podjetij.

V okviru programa poslovne konference bodo predstavljene poslovne priložnosti za skupno sodelovanje, poslovni okolji Nevade in Slovenije, pa tudi nekaj primerov dobrih praks slovenskih podjetij, ki so že prisotna v Nevadi. Temu bodo sledili razgovori med udeleženci dogodka. Konferenca in razgovori bodo potekali v angleškem jeziku brez prevajanja.

Poslovni dogodek na slovenski strani organizirajo Ministrstvo za gospodarski razvoj in tehnologijo, Ministrstvo za zunanje zadeve, Javna agencija SPIRIT Slovenija, AmCham Slovenija in Gospodarska zbornica Slovenije.

Udeležbo na poslovni konferenci potrdite preko elektronske prijavnice najkasneje do ponedeljka, 2. marca 2020 do 12. ure.

Dodatne informacije:

  • Marko Jare, Gospodarska zbornica Slovenije, 01 5898 158, marko.jare@gzs.si
  • Andreja Mulec Bohinc, SPIRIT Slovenija, 01 5309 832, andreja.mulecbohinc@spiritslovenia.si

Vir informacije