Posvet: Povezovanje – ključ do konkurenčnosti in kadrov

V okviru 27. Mednarodne konference o materialih in tehnologijah bo v četrtek, 17. oktobra 2019, med 9. in 18. uro v GH Bernardin v Portorožu, potekal posvet z naslovom Povezovanje – ključ do konkurenčnosti in kadrov.

Sodelovanje je gonilna sila konkurenčnosti slovenskega gospodarstva ter pomembna sestavina premagovanja izzivov razvoja človeških virov. Dopoldanski del bo namenjen povezovanju treh sklopov: industrije z industrijo, industrije z JRZ ter JRZ med sabo. Posvetili se bodo dobrim praksam, prednostim članstva v SRIP-ih, doseženim rezultatom in pogledom v prihodnost. Sogovorniki bodo predstavniki podjetij ter institucij znanja s področja metalurgije kompozitov in tehnologij.

V popoldanskem delu bodo ostali zvesti kadrovskih izzivom v luči odprtosti za povezovanje. Plenarna predavanja vrhunskih športnikov in strokovnjakov bodo osvetlili humanistični vidik in pomen povezovanja. Predstavljeni bodo trendi na področju razvoja človeških virov ter izzivi, ki jih nove tehnologije in umetna inteligenca prinašajo podjetjem na prehodu v Industrijo 4.0. Premierno bodo predstavili model neformalnega izobraževanja za področje kompozitov.

Program je dostopen tukaj.

Prijavite se lahko tukaj.