RSCN webinar: “Addressing the health and care challenges in the Nordic Region – the Reference Sites’ experience”, 24. 03. 2021

Vabljeni na RSCN (EIP on AHA Reference Site Collaborative Network) webinar z naslovom “Addressing the health and care challenges in the Nordic Region – the Reference Sites’ experience”, ki bo potekal dne 24. 03. 2021 ob 12:00.

Webinar, ki je del serije spletnih seminarjev RSCN Spring, se bo osredotočil na inovacije in spremembe na področju digitalnega zdravja, ki potekajo v nordijskih referenčnih mestih.
Udeleženci serije teh spletnih seminarjev imajo priložnost, da se lahko od izkušenih strokovnjakov naučijo pristopov v drugih regijah za reševanje izzivov na področju zdravstva in oskrbe, zlasti ko ti vodijo do novih načinov dela ali uvajanja digitalnih tehnologij in inovativnih rešitev.

Na webinarju bodo udeleženci priča izkušnjam treh referenčnih mest v nordijski regiji – Skane, Osrednje Danske in Ouluja – ter pristopom, sprejetih pri uvajanju inovativnih rešitev in digitalnih zdravstvenih tehnologij za reševanje zdravstvenih izzivov. To bo vključevalo vlogo zainteresiranih strani Quadruple Helix-a pri razvoju in podpori izvajanju sprememb. Udeleženci bodo imeli tudi priložnost spoznati nordijsko strategijo za zdravje 2030.

Na okrogli mizi bo potekala razprava o tem, kako lahko referenčna mesta sodelujejo pri reševanju izzivov na področju zdravstva in oskrbe ter izboljšanju rezultatov za paciente in uporabnike storitev. Sledila bo tema pogovora o tem, kako lahko referenčna mesta sodelujejo pri obravnavi nacionalnih ali regionalnih strategij glede na priložnosti in izzive pri zagotavljanju nordijskega zdravja 2030.

Spodaj je priloženo vabilo z okvirnim programam webinarja in povezavo do dogodka.
Vljudno vabljeni!

RSCN_Webinar Series_24.3.2021