Spletna interaktivna delavnica “PREDNOSTI SISTEMA ZAGOTAVLJANJA KAKOVOSTI ZA DISTRIBUTERJE MEDICINSKIH PRIPOMOČKOV”

Vabimo vas na spletno interaktivno delavnico z naslovom “Prednosti sistema zagotavljanja kakovosti za distributerje medicinskih pripomočkov”, ki bo potekala v četrtek, 7. oktobra 2021, med 13.00 in 15.00. Delavnico organizira MedTech Slovenija, Zbornica ponudnikov medicinske tehnologije in storitev.

Namenjena je vsem, ki delujete na področju medicinskih pripomočkov, predvsem distributerjem ter ostalim, ki želite pridobiti vpogled v obveznosti distributerjev in njihovo novo vlogo pri omogočanju dostopnosti pripomočkov na trgu EU.

Na delavnici bodo povzeti primeri dobrih praks implementacije sistema kakovosti. Poskušali boste odgovoriti na vprašanje ali je uvedba sistema zagotavljanja kakovosti za distributerje smiselna. Pogled pa bo usmerjen tudi na to, kaj konkretno pomeni implementacija v praksi glede na velikost gospodarskega subjekta kot takega, stroškov, časa in za zaposlene.

Program:

  1. PREDNOSTI SISTEMA ZAGOTAVLJANJA KAKOVOSTI ZA DISTRIBUTERJE MEDICINSKIH PRIPOMOČKOV
  2. PREDSTAVITEV DOBRE PRAKSE DISTRIBUTERJA

Delavnico bo vodila Marcia Elena Podboršek, mag. farm., strokovna svetovalka GZS Zbornice MedTech Slovenija.

KOTIZACIJA:

ČLANI GZS MEDTECH SLOVENIJA Za udeležence iz podjetij, ki so člani GZS MedTech Slovenija znaša kotizacija 85,00 EUR (z vključenim DDV-jem).

ČLANI GZS Za udeležence iz podjetij, ki so člani GZS (vendar ne člani Zbornice MedTech Slovenija), znaša kotizacija 120,00 EUR (cena vključuje DDV).

NEČLANI GZS: Za udeležence iz podjetij, ki niso člani GZS, znaša kotizacija 170,00 EUR (cena vključuje DDV).

Vsak udeleženec po zaključku spletnega seminarja prejme Potrdilo o udeležbi na strokovnem izobraževanju.

Prijave so omogočene do vključno srede, 6.10.2021. Odpoved udeležbe brez finančnih posledic je možna največ dva delovna dneva pred izvedbo dogodka. V primeru, da prijavljeni udeleženci svoje prisotnosti (pisno/preko e-pošte na naslov medtechslovenija@gzs.si) ne odpovedo v navedenem roku ali se dogodka ne udeležijo oz. ne pošljejo drugega udeleženca, vam zaračunamo znesek kotizacije.

Kotizacijo je potrebno poravnati najkasneje dve dni pred dogodkom.

Prijave se zbirajo preko prijavnega obrazca TUKAJ.