Spletni seminar “Program EU za medregionalne naložbe v inovacije in sodelovanje Slovenije”, 31. 03. 2021

Obveščamo vas, da naš član, SBRA, organizira spletni seminar z naslovom “Program EU za medregionalne naložbe v inovacije in sodelovanje Slovenije”, dne 31. 03. 2021, od 14:00 – 15:30.

Slovensko gospodarsko in raziskovalno združenje (SBRA) pripravlja spletni dogodek, na katerem bo predstavljen nov instrument Evropske komisije za medregionalne naložbe v inovacije (I3 – Interregional Innovation Investments) in priložnosti za sodelovanje slovenskih udeležencev v tem programu.

Udeležila se ga bo tudi predstavnica Evropske komisije – generalnega direktorata za regionalno politiko, ki bo predstavila nov instrument, bodoče razpise in priložnosti za sodelovanje. Prav tako bodo predstavljena regionalna inovativna partnerstva, ki jih generalni direktorat za regionalno politiko koordinira, priprave na operativni program za izvedbo strategije pametne specializacije v Sloveniji ter spodbujanje medregionalnega sodelovanja.

Spletni seminar bo potekal v angleškem jeziku preko spletne platfome WebEx, udeležba pa je brezplačna. Potrebno se je registrirati preko spletnega obraza TUKAJ.

Program.