VABILO: Blueware Slovenija, 13. 04. 2022, ob 9:30

Tehnološki park Ljubljana s partnerji vabi na dogodek z naslovom “Blueware Slovenija – Zaženimo inovacijsko sodelovanje v trajnostnem modrem gospodarstvu Slovenije”, ki bo potekal v sredo, 13. 04. 2022, v hibridni obliki – preko spleta in v stavbi B Tehnološkega parka Ljubljana (na naslovu Tehnološki park 19, Ljubljana).

Namen dogodka je začeti proces povezovanja podjetij, raziskovalnih organizacij, snovalcev politik in regulatorjev ter nevladnih organizacij in zainteresirane javnosti v inovacijsko skupnost za trajnostno modro gospodarstvo Slovenije. Za trajnostno rabo morja so ključne modre inovacije.

Dogodek je še posebej namenjen podjetjem in raziskovalnim organizacijam, ki razvijajo ali imajo namen razvijati znanja, tehnologije in inovativne rešitve na ključnih področjih trajnostnega modrega gospodarstva: modro biogospodarstvo, biotehnologije, pametne pomorske tehnologije za promet, logistiko in navtiko, rešitve za upravljanje z morskim ekosistemom, akvakultura in ribištvo ter hkrati iščejo priložnosti za medsebojno sodelovanje, vzpostavljanje verig vrednosti in vključevanje v mednarodne povezave. Dogodek je namenjen tudi organizacijam podpornega in inovativnega okolja, pisarnam za prenos znanja, snovalcem politik ter vsem interesnim skupinam in posameznikom, ki se želijo vključiti v inovacijsko v inovacijsko skupnost za razvoj področja trajnostnega modrega gospodarstva Slovenije.

PROGRAM dogodka

Več informacij in registracija je na voljo tukaj