VABILO: Dan inovativnosti – Robotika in proizvodnja, 13. 12. 2022, Ljubljana

SRIP Tovarne prihodnosti skupaj z Institutom Jožef Stefan in EIT Manufacturing  vabijo na mednarodni dogodek z naslovom “Innovation Day Ljubljana – Robotics & Manufacturing”, ki bo potekal v torek, 13. 12. 2022 v Ljubljani. 

Dopoldanski del bo namenjen predstavitvi rezultatov EIT Manufacturing projekta SmartFlexCell z demonstracijo treh različnih celic (sestavljanje in varjenje). Po predstavitvi bo sledila okrogla miza z mednarodnimi govorci iz podjetij v avtomobilskem sektorju.

Po kosilu bo EIT Manufacturing – največji inovacijski ekosistem za proizvodno industrijo v Evropi – predstavil svoje različne priložnosti za podjetja vseh velikosti, univerze in raziskovalne ustanove ter kako lahko organizacije koristijo njihovo omrežje. Popoldanski program bosta zaključila okrogla miza s podjetji iz proizvodne mreže EIT v regiji in srečanje s start-up pitching-om.

Po odmoru za kavo bodo avtobusi vse udeležence pripeljali na Institut Jožef Stefan, kjer bodo različni govorci predstavili nove regionalne priložnosti in sinergije na področju robotike v Sloveniji, sledil pa bo ogled prostorov inštituta.

Za večerjo bodo vsi udeleženci dogodka pripeljani nazaj na lokacijo dogodka Grand Hotel Union.

Podroben dnevni red vključno z informacijami o govorcih na povezavi:Innovation Day Ljubljana – Robotics & Manufacturing ter eitmanufacturing.eu

 

Vljudno vabljeni vsi, ki vas tematika zanima, da se pridružite Dnevu inovativnosti – Robotika in proizvodnja, v Ljubljani 13. decembra 2022!