Vabilo: Delavnica o krožnem gospodarstvu, 18. 03. 2022

Nacionalni institut za biologijo – Morska biološka postaja Piran v sklopu Interreg Med projekta B-Blue organizira delavnico na temo krožnega gospodarstva (delavnica bo obsegala tudi osnove poslovnega modeliranja). Delavnica bo potekal izključno v živo, in sicer v petek, 18. 03. 2022, v prostorih Morske biološke postaje Pirana (na naslovu Fornače 41, Piran).

Na delavnico se je možno prijaviti najkasneje do torka, 15. 03. 2022 (na e-mail naslov anja.sergas@nib.si ). Prijave so obvezne tudi zaradi možnosti komunikacije z udeleženci pred samo delavnico, ce bo to potrebno. Neprijavljenim osebam ne bo možno zagotoviti sodelovanja na delavnici.

Delavnico bo vodil dr. Roland Szabo, specialist za strateški in mednarodni management, inovacije, digitalno transformacijo in industrijo 4.0. Delavnica bo potekala v angleškem jeziku.

Zadnji del delavnice bo namenjen validaciji idej, zato ste udeleženci vabljeni, da pripravite konkretna vprašanja in primere iz prakse, saj boste lahko na ta način dobili dragocene nasvete in povratne informacije s strani priznanega strokovnjaka.

Delavnica bo med odmori omogočala tudi mreženje. Vsa dodatna vprašanja v zvezi z delavnico lahko naslovite na anja.sergas@nib.si in ana.rotter@nib.si

Vabljeni!

VABILO in DNEVNI RED