Vabilo: DHE SUMMIT 2021, 28. – 30. 09.

Vabljeni, da se udeležite Digital Health Europe Summit 2021 (DHE 2021), ki bo na enem mestu povezal oblikovalce politik, financerje, strokovnjake za digitalno zdravje ter ostale deležnike.

Obravnavane teme so izjemno raznolike, in segajo od preoblikovanja v resničnem življenju do digitalnega zdravja (1. dan), prek opolnomočenja državljanov (2. dan) do povečanja inovativnosti prek zdravstvenih podatkov in storitev (3. dan).

V zdravstvenem sektorju nedvomno poteka digitalna preobrazba, vendar pa slednja še vedno ni deležna prave podpore, kar ima lahko za posledico ogrozitev uspešnega procesa. DHE Summit želi natančno preučiti gonilne sile in hkrati ovire na poti digitalne preobrazbe.

Gre za edinstven dogodek, ki ponuja zelo kompleksen, večplasten in raznolik pristop k dejstvom in izzivom digitalne preobrazbe. Strokovnjaki bodo razpravljali o “človeških dejavnikih” procesa, kot so krepitev zmogljivosti ali opolnomočenje državljanov. Eden od panelov bo posvečen smrtnim boleznim, ki jih bo medicina lahko kmalu premagala z raziskavami in inovacijami, ki temeljijo na zdravstvenih podatkih.

Ne nazadnje bodo predstavniki Evropske komisije z občinstvom delili, kakšne so prihodnje perspektive in kako bodo vložena vsa prizadevanja različnih zainteresiranih strani za izvajanje skupne evropske vizije o zdravstvenih podatkih.

Digital Health Europe je projekt, ki je prejel sredstva iz raziskovalnega in inovacijskega programa Obzorje 2020 Evropske unije v okviru sporazuma o nepovratnih sredstvih št. 826353. Evropski komisiji in državam članicam zagotavlja celovito podporo pri uresničevanju prednostnih nalog enotnega digitalnega trga pri digitalni preobrazbi zdravja in oskrbe, kot je opisano v sporočilu Evropske komisije za leto 2018.

PROGRAM

REGISTRACIJA