Vabilo: IN4AHA delavnica z naslovom “Metode za soustvarjanje na področju AHA”, 18. 01. 2022, 12:00 – 13:00

V okviru evropskega projekta IN-4-AHA (Innovation Networks for Scaling Active and Healthy Ageing), v katerega je SIS EGIZ vključen kot konzorcijski partner, vas vabimo k udeležbi na spletni delavnici z naslovom “Presenting the participatory design process toolkit: methods for co-creation in the AHA field”. 

KDAJ:

Delavnica bo potekala dne 18. 01. 2022 od 12:00 do 13:30 (CET).

KJE:

Delavnica bo potekala preko spleta, udeležba je brezplačna. Registrirate se preko registracijskega obrazca na tej strani. 

TEMA:

Vabimo vas, da se udeležite zaključne delavnice v ciklu, posvečenemu oblikovanju orodja za povečanje inovacij na področju aktivnega in zdravega staranja. Na delavnici bomo podali pregled orodij procesa participativnega oblikovanja. Praktične izkušnje s participativnim oblikovanjem v zdravstvenem  sektorju bo delil strokovnjak na tem področju. Podali bomo tudi pregled trenutnega stanja novega modela povečanja, ki je nastal v okviru projekta. Vse deležnike vabimo, da med delavnico postavljajo vprašanja ter da pošljite povratne informacije tudi po seji.

Delavnica je namenjena končnim uporabnikom inovacij, strokovnjakom, ponudnikom tehnologij ter storitev, vlagateljem, strokovnjakom v segmentu zdravja in oskrbe, akademskim krogom, organizacijam civilne družbe.

AGENDA:

12:00 – 12:05 Introduction
Piret Hirv, Tehnopol/Connected Health Cluster

12:05 – 12:25 How to implement cross-sectoral participatory design processes
TBC

12:25 – 12:40 Overview of the participatory design process toolkit
Piret Hirv

12:40 – 12:50 Scale up model for AHA: next steps
Piret Hirv