Vabilo k sodelovanju, Simpozij TELEMEDICINA: Gibalna rehabilitacija na daljavo za preprečevanje posledic Covid-19, 07. – 08. 05. 2021

Obveščamo vas, da naš član, Visokošolski zavod Fizioterapevtika, organizira simpozij z naslovom »TELEMEDICINA: Gibalna rehabilitacija za preprečevanje posledic Covid-19«. Simpozij bo potekal v petek, 7. maja in v soboto 8. maja 2021 on-line.

Namen dogodka je delitev znanja, s posebnim poudarkom združevanja medicinske in zdravstvene stroke, prenosu znanja iz znanosti v prakso ter prenosu znanja na mlade.

Osrednja tematika letošnjega Simpozija bo v sočasnem razvoju diagnostike in zdravstvenih ukrepov za krepitev zdravja in preprečevanje zdravstvenih zapletov.

Simpozij bo vključeval kratka predavanja (7 min), daljša predavanja (20 min) in tiskane objave prispevkov v Zborniku. Na voljo bo tudi možnost objave recenziranih člankov v številki revije Physis, Journal of Physical Culture and Rehabilitation, z naslovom Telemedicine.

Predavanja bodo potekala v slovenskem in angleškem jeziku.

Vabimo vas, da sodelujete s svojimi prispevki. Navodila za pripravo prispevkov so na voljo spodaj, ključni datumi pa so:

  • 01. 04. 2021 – oddaja besedil (članek 4-8 strani) in zgodnja registracija
  • 08. 04. 2021 – potrjevanje sprejetih besedil


Pomembna dokumentacija
 v zvezi z dogodkom:

Vabilo na Simpozij 2021 FIZIOTERAPEVTIKA.

Program in navodila Simpozij 2021 FIZIOTERAPEVTIKA.

Navodila za pripravo članka (template).

Predavanje (PPT predstavitev template).