Vabilo: MVA spletni seminar

Vabimo vas, da se udeležite spletnega seminarja, ki ga organizira Medicon Valley Alliance – Inspirational webinar series v sodelovanju z IDDI z naslovom “Randomization and the limits of precision oncology”, ki bo potekal v četrtek, 26. 08. s pričetkom ob 10.00 uri. Spletni seminar je brezplačen.

Program delavnice: 

9:50 – Online platform open for registering participants

10:00 – Welcome and introduction of speakers David Munis Zepernick, Head of Business Development and Public Affairs, Medicon Valley Alliance

10:05 – Randomization and the limits of precision oncology Everardo Saad, Medical Director, IDDI

10:50 – Q & A

11:00 – End of webinar 

Glavni govorec bo Everardo Saad, ki je direktor pri IDDI in član ekipe svetovalcev. Je onkolog, ki se je izobraževal na Univerzi v Teksasu MD Anderson Cancer Center in razvil posebno zanimanje za metodologijo kliničnih preskušanj. Po nekaj letih klinične prakse je svojo kariero preusmeril v svetovanje pri kliničnih raziskavah. Ima več kot 15 let izkušenj pri oblikovanju in analizi kliničnih preskušanj za farmacevtska/biotehnološka podjetja in akademske skupine.

Vabljeni, da se prijavite na seminar. Več informacij o vebinarju je na voljo tukaj in prijavni obrazec pa najdete na tej povezavi.