Vabilo na 13. Konferenco o prenosu tehnologij; 08. 10. 2020

Vljudno vas vabimo na 13. konferenco o prenosu tehnologij, ki bo potekala 08. 10. 2020 preko svetovnega spleta.

Z marsikaterimi vsebinami se bodo na konferenci dotaknili področij, ki jih pokriva SRIP Zdravje – medicina, zato je udeležba odlična priložnost za seznanitev z najnovejšim dogajanjem in za možnost navezave novih stikov z raziskovalno in podjetniško skupnostjo.

Na začetku bo udeležence nagovorila ministrica dr. Simona Kustec (Ministrstvo za izobraževanje, znanost in šport). Po uvodnih pozdravih se  bosta pridružila strokovnjaka dr. Jeff Skinner in drJon Wulff Petersen, mladi raziskovalci se bodo pomerili na tekmovanju s svojimi idejami in projekti, prvič v Sloveniji pa bosta podeljeni prestižni nagradi WIPO IP Enterprise Trophy in WIPO IP Medal for Inventors.

Na okrogli mizi z mednarodno udeležbo bodo spregovorili o upravljanju zaščite intelektualne lastnine v gospodarstvu, domači in tuji raziskovalci pa bodo predstavili prispevke o prepoznavanju človekovih aktivnosti s senzorji, integriranemu pristopu k celovitim prenovam stavb, tehnologiji čiščenja onesnaženih tal, hibridnih nanodelcev za zdravljenje raka, novih proteinskih bioinsekticidih in drugih ključnih temah.

Za nameček bodo potekala dvostranska srečanja z že več kot 100 prijavljenimi raziskovalci in podjetji iz Slovenije in tujine.

Udeležba na Konferenci je brezplačna s prijavo preko spletne povezave, prav tako tudi na dvostranska srečanja.