Vabilo na 3rd Life-on-Chip Conference, 23. – 25. 02. 2021

Obveščamo vas, da bo od 23. – 25. 02. 2021 potekala 3. konferenca LIFE-ON-CHIP, na temo raziskovanja konvergence v zdravstvenih tehnologijah.

Konferenco organizirajo Smart Hub Flemish Brabant skupaj s flanders.health (DSP Valley, flanders.bio and MedTech Flanders), BioWin, imec, Antleron, VIB, Leuven.Inc in EIT Health.

Mikro in nanotehnologija, umetna inteligenca, design thinking, robotika, nove proizvodne tehnologije in Big Data so močno vplivali na vse panoge. Morda bodo imeli največji vpliv prav na področju zdravstva in na področju ved o življenju.

Udeleženci boste del vizionarskega seminarja o nanotehnologiji v zdravstvu in 4 tematskih sej; kako povečati učinkovitost zdravstvenega sistema z uvajanjem novih tehnologij, zdravstvenih rešitev za zdravljenje pacientov, digitalne diagnostike in terapije. Del programa bo tudi usposabljanje o internacionalizaciji na področju zdravstva in ved življenju in matchmaking (B2Match).

Registrirate se preko spletnega obrazca TUKAJ.

Konferenca je namenjena MSP-jem, novoustanovljenim podjetjem, velikim podjetjem, raziskovalnimim inštitutom, grozdom in drugim zainteresiranim stranem, ki delujejo na področju tehnologije, ved o življenju in zdravstva.