VABILO na delavnico “Climate Impact Framework Workshop”, 30. 03. 2023

Slovenska vlada si v okviru programa “Deep Demonstration of a Circular, Regenerative and Low-Carbon Economy in Slovenia” v sodelovanju z EIT Climate-KIC prizadeva slovenski skupnosti zagonskih podjetij omogočiti aktiviranje krožnega gospodarstva in inovacij poslovnih modelov z izgradnjo močne mreže partnerjev.

V okviru tega, Slovenski podjetniški sklad (SPS) in EIT Climate-KIC sodelujeta pri novem programu, v katerem bodo deležniki iz podjetniškega ekosistema in 10 start-upov, scale-upov ali MSP-jev iz sektorja grajenega okolja (Built Environment Sector) in iz živilsko-kmetijskega sektorja (Food & Agriculture Sector) lahko sodelovali v letu 2023. SPS in EIT Climate-KIC bodo delili praktična orodja in metodologijo (Climate Impact Framework), o tem, kako razumeti, izmeriti in napovedati, kako izdelek ali storitev blaži podnebne spremembe.

V tem kontekstu SPS in EIT Climate – KIC vabita, da se udeležite uvodne delavnice skupaj z izbranimi podjetji z naslovom “Climate Impact Frame Workshop”, ki bo potekala v četrtek, 30. 03. 2023, od 09:00 – 16:00 CET v Ljubljani (predvidena je 1 ura odmora za kosilo).

Ker je prostor omejen, organizator vljudno naproša, da se na dogodek prijavite na povezavi.

Registriranim udeležencem bo pravočasno poslano potrditveno e-sporočilo z nadaljnjimi podrobnostmi o delavnici.

Delavnica je organizirana v okviru programa “Deep Demonstration of a Circular, Regenerative and Low-Carbon Economy in Slovenia”, ki ga izvaja Vlada Republike Slovenije v sodelovanju z EIT Climate-KIC.

Namen te delavnice je deliti orodje za ustvarjanje ključnih meril in kazalnikov za spremljanje in vrednotenje podnebnih učinkov zagonskih podjetij, scale-upov ter MSP-jev.

Če imate kakršna koli vprašanja, se v zvezi z delavnico obrnite na ekipo  DeepDemonstrationSlovenia@climate-kic.org