Vabilo na delavnico temo pametne specializacije v Sloveniji

Fakulteta za upravo Univerze v Ljubljani skupaj s partnerji iz Italije, Avstrije, Nemčije in Švice sodeluje v projektu Alpskega prostora (Interreg – Alpine space, v nadaljevanju A-RING), katerega cilj je vzpostaviti podlago za učinkovito in trajno transnacionalno sodelovanje med različnimi ravnmi in deležniki. Namen projekta je razvoj skupne politike na področju raziskav in inovacij alpskih regij.

V okviru projekta A-RING vas vabimo, da se udeležite delavnice Pametna specializacija. Cilj delavnice je pogovor z deležniki o sedanji in prihodnji strategiji pametne specializacije ter katera področja bi si želeli, da bi bila v naslednji finančni perspektivi izpostavljena kot najbolj pomembna za podjetja, raziskovalce in javni sektor.

Vaše sodelovanje bo pripomoglo k pripravi nacionalne strategije pametne specializacije in nadaljnjemu razvoju inovativnega podjetništva v državi.

Delavnica bo potekala v ponedeljek, 14. 09. 2020, od 10:00 do 11:30 na Fakulteti za upravo Univerze v Ljubljani, Gosarjeva ulica 5, 1000 Ljubljana, v predavalnici P14.

Vabilo_Interreg A-RING_delavnica_pametna specializacija.pdf

Prosimo vas, da svojo udeležbo sporočite na elektronski naslov r-r@fu.uni-lj.si do 11. 09. 2020.
Udeležba na delavnici je brezplačna.