Vabilo na dogodek SRIP ToP: Predstavitev regije Lombardija in predstavitev delovnih skupin grozda AFIL, 05. 05. 2021, 16.00 – 18.00

SRIP Tovarne prihodnosti v sredo, 05. 05. 2021 med 16:00 in 18:00 v sodelovanju z grozdom AFIL organizira predstavitev regije Lombardija (strategija S4 in pregled gospodarstva regije) ter predstavitev delovnih skupin grozda AFIL. Grozd AFIL (Associazione Fabrica Inteligente Lombardia) združuje napredna podjetja in raziskovalno – razvojne organizacije, katerih focus predstavljajo naslednje industrijske domene:

  • Orodja za industrijsko uporabo ( plastika, tlačno litje …)
  • Kemična industrija 
  • Materiali – predelava, recikliranje
  • Prehrambena industrija 
  • Tekstilna industrija 
  • Električna in elektronska industrija 

Regija Lombardija je po velikosti drugo največje industrijsko področje v Evropi z zelo razvejanimi industrijskimi dejavnostmi, ki potrebujejo tako dobavitelje sestavnih delov kot tudi dobavitelje novih tehnologij in inovativnih izdelkov, tako da je možnost sodelovanja in vstopa v dobavne, vrednostne in razvojne verige  zelo velika.

Vaše sodelovanje na dogodku je priporočljivo predvsem zaradi seznanitve z industrijskimi področji regije in nabiranja idej za možnosti sodelovanja, ki ga bomo obojestransko nadalje spodbujali z dogodki za podjetja in raziskovalne organizacije, ki bodo sledili v naslednjih mesecih.

Za dogodek predhodna registracija ni potrebna, dosegljiv pa bo na tej povezavi (prijave 5 min pred pričetkom dogodka).

Vljudno vabljeni k sodelovanju in udeležbi na dogodku.