Vabilo na dogodek: Zaljubimo se v znanost, 10. 06. 2021, ob 14:00 v živo

Vse naše člane in druge zainteresirane vabimo na sproščen, popoldanski mreženjski dogodek v živo s predstavniki vodilnih (bio)tehnoloških podjetij, ki bo potekal v četrtek, 10. 06. 2021, ob 14.00 v živo pod okriljem Healthday.si. 

Dogodek je namenjen sklepanju novih partnerstev, prenosu dobrih praks iz gospodarstva ter omogočiti raziskovalcem, da predstavijo svoje akademske dosežke. Vabljena so številna vodilna slovenska podjetja, ki razvijajo rešitve na področju digitalnega zdravja in biotehnologije, kot so: Geneplanet, Cosylab, Acies Bio, Biosistemika, Medis in druge.

Na dogodku se bodo sprva na okrogli mizi predstavile uspešne znanstvenice in podjetnice, ki bodo s pogovorom delile svoje zgodbe in izkušnje. Po okrogli mizi bodo sledili kratki 15-minutni spoznavni krogi med študenti in raziskovalci ter predstavniki podjetij.

Organiziran bo tudi »pitching desk«, priložnost za predstavitev tehnoloških idej in raziskovalnih projektov strokovnjakom na področju poslovnega razvoja.

Na dogodek se je potrebno predhodno prijaviti. Prijave se zbirajo do 07. 06. 2021 preko spletnega obrazca TUKAJ. Več informacij lahko dobite s klikom na spletno stran dogodka