Vabilo na prvi spletni poslovni forum Fakultete za elektrotehniko; 07. 04. 2021, ob 14.00

Vabimo vas na prvi spletni forum Fakultete za elektrotehniko Univerze v Ljubljani, ki se bo odvil 07. 04. 2021, ob 14.00.  Namen dogodka je krepitev sodelovanja med podjetji in fakulteto, sooblikovanje kadrovskih strategij, sodelovanje pri izvedbi skupnih projektov ter pri souporabi raziskovalne opreme.

Na forumu bosta predsednik Gospodarske zbornice Slovenije Boštjan Gorjup in predsednik SBC – Kluba slovenskih podjetnikov Jure Knez predstavila pogled gospodarstva, v posebnem video sklopu pa bodo predstavljene dobre prakse sodelovanja Fakultete za elektrotehniko z gospodarstvom. Sledil bo panel, na katerem bodo sodelovali predstavniki fakultete, gospodarstva in ministrstva, ki bodo govorili o dodani vrednosti v Sloveniji kot enem največjih izzivov slovenskega gospodarstva.

Cilj foruma pa je tudi, da vsi deležniki skupaj definirajo usmeritve in nadaljnje korake za doseganje skupnih ciljev. 

Ob zaključku foruma bo dekan Fakultete za elektrotehniko, prof. dr. Gregor Dolinar povzel tudi sklepe in skupne dogovore ter sprejete nadaljnje korake h krepitvi sodelovanja tehniških fakultet in raziskovalnih inštitutov z gospodarstvom.

Udeležba na forumu je brezplačna. Dogodek boste lahko v živo spremljali na Youtube profilu UL FE.

Več informacij o dogodku je na voljo TUKAJ.