Vabilo na spletni dogodek: EIC – Evropski svet za inovacije – podpora vizionarskim podjetnikom, 22. april 2021, ob 10.00 -13.00

Vabimo vas na brezplačnega spletnega informativnega dogodka z naslovom »EIC – Evropski svet za inovacije – podpora vizionarskim podjetnikom«, ki ga organizirana Javna agencija SPIRIT Slovenija, ki bo potekal 22. aprila 2020, med 10.00 in 13.00 uro, na spletni platformi ZOOM.

Na dogodku bo predstavljen program EIC, ki se bo izvajal kot del tretjega stebra »Inovativna Evropa« znotraj Okvirnega programa EU za raziskave in inovacije 2021-2027 – Obzorje Evropa.

Programi Evropskega sveta za inovacije so namenjeni podpori najbolj prodornih (disruptivnih) inovacij oz. inovacijskih projektov podjetij in raziskovalnih skupin, z namenom zagotovitve ustreznih oblik financiranja in podpornih storitev za učinkovito pretvorbo teh inovacij v tržne produkte. Usmerjen je v zelo tvegane projekte, ki na trgu zato ne morejo pridobiti drugih oblik financiranja, izkazujejo pa velik potencial za uspeh na globalnem nivoju.

Več informacij o programu EIC najdete tukaj. Program dogodka si lahko ogledate tukaj.

Udeležba na dogodku je brezplačna, na dogodek se prijavite z izpolnitvijo spodnje prijavnice na tej spletni strani.