Vabilo na tečaj: Industrijsko izobraževanje iz hidravlike – Osnove hidravlike

SRIP Tovarne prihodnosti vabi na tečaj “Industrijsko izobraževanje iz hidravlike – Osnove hidravlike”, ki bo potekal 4. februarja 2019 ob 7. uri, v prostorih Fakultete za strojništvo, Aškerčeva 6, 1000 Ljubljana. Izobraževanje organiziraLaboratorij za fluidno tehniko (LFT) na Fakulteti za strojništvo v Ljubljani.

Kratka predstavitev izobraževanja: Izobraževanje Osnove hidravlike je prilagojeno začetnikom v hidravliki in zajema 24 ur predavanj in 16 ur praktičnih vaj. V 8 sklopih bodo udeleženci pridobili osnovna znanja o funkcionalnosti, delovanju in krmiljenju hidravličnih sestavin. Vsak sklop zajema 3 ure predavanj in 2 uri vaj v laboratoriju. Predavanja in vaje bodo potekale po dogovoru 1x tedensko po 10 šolskih ur/dan. Podroben program za en sklop najdete tukaj.

Cena tečaja na udeleženca znaša 635 EUR + DDV. Cena vključuje učno gradivo, zaščitno opremo in malico.

Prijava na lft@fs.uni-lj.si ali franc.majdic@fs.uni-lj.si oz. po telefonu na 01 4771 411. Prijava naj vsebuje ime in priimek, naslov podjetja in področje dela. Po prijavi prejmete predračun in ostale informacije o poteku izobraževanja.

Vljudno vabljeni!