Vabilo na virtualno srečanje z italijanskimi agenti v okviru dogodka Forum Agenti Virtual, 15. in 16. september 2020

Javna agencija SPIRIT Slovenija organizira srečanje z italijanskimi agenti v okviru virtualnega dogodka Forum Agenti, ki bo potekal 15. in 16. septembra 2020 in bo vezan samo na Slovenijo.

Dvodnevni virtualni dogodek Forum Agenti Virtual je namenjen podjetjem, ki želijo najti in vzpostaviti kontakte s potencialnimi agenti in zastopniki za italijanski trg. Za slovenska podjetja bodo b2b sestanki z agenti organizirani in bodo potekali po v naprej pripravljenih urnikih, obenem pa bodo agenti med samim dogodkom lahko neposredno kontaktirali slovenska podjetja.

Vsako prijavljeno podjetje bo imelo svojo virtualno stojnico, ki bo omogočala predstavitev posameznega podjetja (katalogi, kontakti, profil podjetja) ter linkom za sestanek.

Večino stroškov udeležbe na virtualnem dogodku in organizacije b2b sestankov z agenti krije SPIRIT Slovenija. Posamezno podjetje, ki se bo dogodka udeležilo, krije le del stroškov, in sicer 100 EUR. Udeleženci Forum Agenti Virtual bodo račun za udeležbo prejeli direktno s strani organizatorja Agent 321.

Svojo udeležbo potrdite preko spletne prijavnice, rok za prijavo je 24. 08. 2020.

Vabljena vsa zainteresirana slovenska podjetja, da se udeležite virtualnega dogodka Forum agenti Italija, in izkoristite priložnost za navezavo novih poslovnih stikov z agenti.

Vir: SPIRIT Slovenija, javna agencija