Vabilo: Okrogla miza “Digital Health Application Frameworks for the Nordics with focus on DiGA”, 24. 11. 2021, 12:00 – 15:15

Konzorcij IN-4-AHA vas vabi, da se udeležite okrogle mize, kjer bo razprava tekla o najboljših praksah in izzivih pri uvajanju digitalnih naprav na nordijski trg. Dogodek bo potekal v sredo, 24. 11. 2021, s pričetkom ob 12.00, preko spletne povezave zoom.

Da bi lahko zagotovili visoko raven zdravstvenega varstva za starajoče se prebivalstvo, moramo začeti uporabljati več digitalnih rešitev. Te digitalne rešitve pa morajo dokazano pozitivno vplivati ​​na zdravstvo, tako z medicinskega kot ekonomskega vidika.

Vprašanja, na katera bomo iskali odgovore so “Kaj je potrebno za uporabo digitalnih zdravstvenih rešitev v praksi?” ter “Kakšni aplikacijski okvirji so na voljo in v čem se razlikujejo?”.

Dogodek bo razdeljen na dva dela, in sicer bodo najprej predstavljene izkušnje iz Nemčije in Združenega kraljestva, nato pa bo potekala diskusija med 15 predstavniki nordijskih držav.

Več informacij o dogodku (govorci, povabljeni, agenda) je na voljo v vabilu.

Prijave se zbirajo do 22. 11. 2021, prijavite pa se lahko preko te povezave.

Zoom povezava se pošlje vsem prijavljenim na dogodek. Dogodek je brezplačen in bo potekal v angleškem jeziku.